Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şile'de Gol Sesi Çıkmadı

3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda ki çıkışını sürdürmek isteyen ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 7. Hafta mücadelesinde Deplasman da Şile stadyumunda Şile Yıldız spor ile karşılaştı.

3. Lig 1. Gurupta

Oynadığı son 3 lig maçı ve 1 Kupa maçında kalesini gole kapatan ve 4 galibiyet alan ANAGOLD 24 Erzincan spor 7. Hafta mücadelesinde Şile Yıldız spor karşısında da galibiyeti isteyen taraf oldu.

Mücadeleye hızlı başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın 19. Dakikasında sağdan geliştirdiği atakta Osman’ın şutu direkte patlarken, ataklarını sürdüren ANAGOLD 24 Erzincan spor Şile Yılsız Spora pozisyon vermedi. Geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren ve ilk dakikalardan itibaren ataklarını sürdüren ANAGOLD 24 Erzincan spor da 71. Dakikada Emre Turan’ın yerine golcü oyuncu Burak Aydın oyuna girdi. Mücadelede son dakikaya kadar gol kovalayan ve rakibe ise pozisyon vermeyen ANAGOLD 24 Erzincan spor 3 hafta sonra 0-0 berabere kalarak puanını 12 yaptı.

 ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 8. Haftasında 13. Ekim Pazar günü gurubun iddialı takımlarında Düzce spor ile kendi sahasında karşılaşacak.