Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Mutlu Oldu

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliği tarafından 2020 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları 14-24 Ocak 2020 tarihleri arasında 88 sporcunun katılımı ile Mutlu Bilardo Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Erzincan Gençlik ve Spor

Erzincan Mutlu Bilardo salonunda yaklaşık iki hafta süren 3 bant bilardo il birinciliği müsabakaları sonucunda finale yükselen Rıdvan Mutlu ve Muharrem Sayar mücadele verdi.

40 sayı üzerinden oynanan final mücadelesi yaklaşık 2 saat sürdü. Oldukça mücadeleli geçen final mücadelesi Seri atışlar sonrasında rakibi Muharrem Sayar ’ı 43-42 mağlup eden Rıdvan Mutlu Kazandı.

Dereceye giren sporculara ödülleri Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi genel sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Ferit Bayata tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Akın Levent; “Bilardo Erzincan il birinciliği mücadelesini birlikte izledik. Bilardo sporunun en güzel tarafı centilmenlik ve rakiplerin birbirlerine saygı göstermeleri bunu burada final mücadelesinde arkadaşlarımız gösterdi. Final Mücadelesi keyifle izlediğimiz bir maç oldu. Burada yenilen arkadaşımızda kıymetli. Her iki arkadaşımızda tebrik ediyor Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, “Türkiye Bilardo federasyonumuzun tertip etmiş olduğu 3 Bant Bilardo il birinciliği final müsabakalarına katıldık. Öncelikli olarak burada turnuvaya katılan herkese teşekkür ederim, çok güzel performans sergilediler. Derece yapan sporcularımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Türkiye şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Konuşmaların ardından derece yapan sporculara madalya ve kupaları verildi. Derece yapan sporcular Erzincan ilini Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

Derece yapan sporcular

1. Rıdvan Mutlu

2. Muharrem Sayar

3. Özkan Subaşı- Nizamettin Çakır