Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rövanşı Alamadık

Sezonun ilk yarısını Serik Belediye sporun 1 puan önünde lider olarak tamamlayan Anagold 24 Erzincan spor, ikinci yarının ilk maçında Antalya temsilcisi Serik ile karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmadan Erzincan spor 3-1 mağlubiyetle ayrılarak liderliği yeşil – beyazlı takıma teslim etti.

Sezonun ilk yarısını Serik

TFF 3. Lig 1’inci Grup’ta ligin ikinci yarısı oynanan karşılaşmalar ile Start aldı. İlk yarıyı 36 puanla lider olarak tamamlayan Anagold 24 Erzincan spor,  kendi saha ve seyircisi önünde ikinci sırada bulunan Serik Belediye spor ile Müstakil Atletizm sahasında kozlarını paylaştılar.

Sabit Selvi, Burak Celep ve Onur Gülter hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmada ceza sahası yakında çalınan Faul atışını kullanan Serik Belediye spordan Sinan Kalaycı 6. Dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.  Geriye düşen Anagold 24 Erzincan spor özellikle kanatlardan taşıdığı toplarla gol bulmayı amaçlarken bulduğu pozisyonlarda kaleci Orkun başarılı olunca devre Serik Belediye sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Anagold 24 Erzincan spor sol kanattan topu iyi taşıyan Anagold 24 Erzincan spor golcüsü Kerem Aktürkoğlu ile 57. Dakikada beraberliği sağladı. Rakip Serik Belediye spor bu gole 3 dakika sonra cevap vererek Güven Güneri ile bulduğu gol ile skoru 2-1’e taşıdı. Geriye düşen Anagold 24 Erzincan spor son 20 dakikada bulduğu net 4 pozisyondan da yararlanamayınca maçın son bölümlerinde Serik Belediye spor 90+5’de yakaladığı kontra atağı Erdi Taşkent ile gole çevirerek sahadan 3-1 galip ayrılarak İkinci yarıya lider olarak girdi.

RÖVANŞI ALAMADIK

Ligin ilk yarısında Deplasmanda rakibine 3-1’lik skorla yenilen Erzincan spor, kendi evindeki rövanş karşılaşmasından da Serik Belediye spora aynı skorla mağlup olarak ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. Maç sonrasında taraftarlar ve yöneticiler hakem Sabit Selvi’ye çok büyük tepki gösterdiler.

Anagold 24 Erzincan spor ikinci yarının 2. haftasında 18 Ocak Cumartesi günü Deplasmanda Karaköprü Belediye spor ile karşı karşıya gelecek.