Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazarlık Olsun

TFF Misli Com 2. Beyaz gurup 10. Hafta mücadelesinde iki namağlup takımın mücadelesinde ev sahibi takın Sarıyer spor ikinci yarıda bulduğu gol ile ANAGOLD 24Erzincansporu 1-0 mağlup etti.

TFF Misli Com 2.

Oynadığı 8 maç sonunda 6 galibiyet ve 2 beraberlik ile 2. Sırada yer alan ANAGOLD 24Erzincanspor 10. Hafta mücadelesinde Deplasman da Sarıyer spora 1-0 mağlup olmasına rağmen 2. Sıradaki yerini korudu.

Sarıyer Yusuf Ziya Öniş stadyumunda oynanan mücadelenin ilk dakikaları orta saha ağırlıklı geçti. İlk devrede karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi takım Sarıyer spor ikinci yarıda oyuna giren İlyas Çakmak ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra biraz daha atak oynayan ve pozisyon bulan ANAGOLD 24Erzincanspor kanatlardan geliştirdiği ataklar sonuç vermedi.

Maçın sonlarına doğru gol için öne daha çıkan ANAGOLD 24Erzincanspor Defansta açıklar vermeye başladı. Bu fırsatları değerlendiremeyen ev sahibi takım başka gol sesi çıkmayınca mücadeleden 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

10. Hafta sonunda topladığı 20 puan ile 2. Sırada bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor 11. Hafta mücadelesinde gurup lideri Manisa sporu 18 Kasım Çarşamba günü kendi sahasında konuk edecek.