Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUAYTHAİ Şampiyonasında madalyayla döndüler

12. Türkiye Üniversiteler arası MUAYTHAİ Şampiyonasında önemli başarı elde eden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri şampiyonadan bir birincilik ve bir ikincilik elde ederek döndüler.

12. Türkiye Üniversiteler arası

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 12. Türkiye Üniversiteler arası Muaythai Şampiyonası, Aydın Kuşadası ilçesinde, Pinebay Holiday Resort Otel’de 23-28 Şubat 2020 tarihleri arasında başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şampiyonaya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini temsilen, Erzincan MUAYTHAİ Antrenörü Türkiye MUAYTHAİ federasyonu teknik direktörü Selçuk Yener ve takım sorumlusu Doç. Dr. Eser Ağgön öncülüğünde katılan öğrencilerimizden Emrullah Güreş (57 kg) ve Erivan Barut (48 kg) kategorilerinde Türkiye şampiyonu ve Rukiye Rümeysa Kale (57 kg) ise Türkiye ikinci olarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine 1.’lik ve 2.’cilik ödülleri getirdiler..

Toplam 44 üniversiteden 350 sporcunun katıldığı Şampiyona sonunda düzenlenen törende başarılı olan sporculara madalya ve kupalar takdim edildi