Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takıma Erzincanlı Teknik Sorumlu

Erzincan Gençlik ve spor il müdürlüğü MUAYTHAİ KİCKBOKS Antrenörü Selçuk Yener 28 Eylül 6 Ekim tarihleri arasında Antalya da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Erzincan Gençlik ve spor

130 sporcu ve 23 Milli takım Antrenörünün Teknik direktörü olarak görev yapacak olan MUAYTHAİ KİCKBOKS Antrenörü Selçuk Yener Ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil edecek. Takımı Dünya Gençler Şampiyonasına hazırlama yetkisi verilen Selçuk Yener yaptığı açıklamasında; “MUAYTHAİ Federasyonu gençler Teknik kurul başkanıyım. Ülkemizde yapılacak olan dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek milli takımımızın Teknik sorumlusu olarak atandım.  Ülkemiz en iyi şekilde temsil ederek takım halinde ilk 3 e gireceğimize inanıyorum

Erzincan’da KİCKBOKS ve MUAYTHAİ antrenmanları çok büyük ve yoğun ilgi olduğunu da belirten Milli Takım Antrenörü Selçuk Yener, Erzincan Gençlik Spor il Müdürlüğü bünyesine katılım sağlayan sporcularımızı ücretsiz olarak çalıştırıyoruz”

Yener, Erzincan ili olarak MUAYTHAİ KİCKBOKS alanında son zamanlarda çok büyük başarılar elde ettiklerini de belirterek, Erzincan’da tüm gençlerimizi bu spora davet ediyorum” dedi.