Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Olmak İçin Çalışıyorlar

Tekvando sporunda Antrenör Çetin Gökdemir yetenekli gençleri gün yüzüne çıkartarak, tekvandoda Türkiye’de ve Avrupa’da başarılar getirecek Erzincanlı genç sporcuları yetiştiriyor

Tekvando sporunda Antrenör Çetin

Tekvandoda Antrenör Çetin Gökdemir, sporla büyüyen ve sporu yaşam şekli haline getiren gençler yetiştiriyor. Farklı yaş guruplarında çocuklara eğitim veren ve yetenekli gençlerin önünü açan Antrenör Gökdemir, tekvandoda Türkiye’yi ve Erzincan’ı başarı ile temsil edecek sporcuların yetişmesi için çalışıyor.

Küçük yaşlardan itibaren tekvando eğitimi alan çocuklar, renkli kuşaklara geçerek, müsabakalara katılıyor, bireysel ve takım halinde başarılara imza atıyor. Sporla küçük yaşta tanışan ve bunu yaşam şekli olarak sürdüren çocuklar, eğitim aldıkları bu spor dalının eğitmenliğini yapabilecek, yani Antrenör olabilecek seviyelere de yıllar içinde gelebiliyor.

Salgın döneminde belirli bir süre antrenmanlardan uzak kalan sporcuların salonların tekrar açılması ile birlikte salonlara akın ettiklerini söyleyen Antrenör Gökdemir, “Aslında özellikle bu PANDEMİ döneminde yapmış olduğumuz Antrenmanlar bu spor ile ciğerleri açıyor ve ter attırıyoruz. Buradan yaş farkı gözetmeksizin herkesi spora davet ediyorum. Yaş geçtikçe kemik erimesi başlıyor ve zamanla insanların ciğerleri kapanıyor. Bundan sonra ki hayatlarını daha güzel bir şekilde geçirmek istiyorlarsa kadınlar evde, erkekler kahve köşesinde oturmasınlar. Spora gelip ter atsınlar. Benim insanlara çağrım, gelin spor yapalım rahatlayalım” diye konuştu.

Spora Ailesinin destekleri ile başladığını söyleyen genç sporcu Vedat Emir Akın, “Hafta içi öğleden sonraları okul çıkışında salona gelerek Çetin hocamız nezaretinde çalışma yapıyoruz. Kendimi geliştirmek ve Milli sporcu olmak istiyorum. Ülkemizi ve Erzincan’ı başarılı bir şekilde temsil etmek istiyorum. Anne ve babama bana desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir başka sporcu Yusuf Ali Göçmen ise, “Bu sporu seviyorum. Aynı zamanda savunma sanatını da öğrenmiş oluyoruz. Bende bu sporda başarılı olmak, milli olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Bizim gibi gençler mutlaka spor yapmalı” dedi.