Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Badmintoncular Avrupa Yolunda

11-16 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lien kentinde yapılacak olan Büyüklerde kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonasında milli takım oyuncuları Erzincanlı sporcular Antrenörleri Uğur Erçetin ve Murat Sönmez ile hazırlıklarını sürdürüyor.

11-16 Şubat tarihleri arasında

Badminton milli takımının yüzde 70’ini oluşturan Erzincanlı sporcular Antrenörleri eşliğinde hafta içi her gün günde çift idmanla çalışmalarına devam ediyorlar.

Milli takım Antrenörü Uğur Erçetin, 2019 yılı içerisinde yapılan turnuvalarda çok başarılı sonuçlar aldıklarını ifade ederek, “15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlarla döndük, Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem ikilisinin çift bayanlarda Avrupa birincisi, Bengisu Erçetin’in ayrıca tek bayanlarda Avrupa üçüncüsü oldu” dedi.

Milli takımı oluşturan 8 kız sporcunun 4 tanesinin Erzincanlı sporculardan oluştuğunu söyleyen Erçetin, 7 kişiden oluşan Erkek takımımızın da 3 sporcusu Erzincanlı sporcular olduğunu belirtti. Erçetin Şampiyonada 2 Antrenör ve 7 sporcu ile ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

Fransa’nın Lien kentinde yapılacak olan yapılacak Büyüklerde kız ve erkek takım Avrupa Badminton şampiyonadan da umutlu olduklarını ifade eden Erçetin, “Takım ve ferdi müsabakalarda ülkemizi ve Erzincan’ı en iyi şekilde temsil ederek oradan şampiyonluklarla dönmek hedefimiz” dedi.

11-16 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lien kentinde yapılacak olan Büyüklerde kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonasının ardından Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılacak olan Avusturya Open 2020 Olimpiyat puan turnuvasına Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci ile katılacaklarını söyleyen Erçetin, bu turnuvada elde edecekleri başarı ile Erzincan’dan olimpiyatlara katılan sporcu kazandıracaklarını söyledi..

Milli takımın başarılı sporcularından Bengisu Erçetin de Fransa’da gerçekleştirilecek olan büyükler takım şampiyonasına sıkı bir programla hazırlandıklarını dile getirerek, “Orada inşallah takım ve ferdi müsabakalarda şampiyon olmak için gidiyoruz” ifadesini kullandı.

Milli sporcu Nazlıcan İnci’de Avrupa Şampiyonası’na çok iyi hazırlandıklarını ve antrenmanlarının çok yoğun geçtiğini belirterek, Fransa’da Türkiye’yi vr Erzincan’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.