Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurtuluş Kupası Bilardo İl Birinciliği Tamamlandı

13 Şubat Erzincan’ın kurtuluşunun 102. Yılı münasebetiyle düzenlenen Kurtuluş kupası Bilardo İl birinciliği şampiyonası tamamlandı. Erzincan Yerli-Kartal Bilardo salonunda düzenlenen turnuvada dereceye girenlere madalyaları verildi.

13 Şubat Erzincan’ın kurtuluşunun

6 Şubat 2020 tarihinde başlayan ve 30 bilardo sporcusunun katılımı ile gerçekleştirilen Kurtuluş Kupası İl birinciliği bilardo şampiyonası 10 gün sürdü. Turnuvada tüm rakiplerine üstünlük sağlayan Yunus Tanrıverdi şampiyon oldu.

Erzincan Yerli Kartal Bilardo salonunda düzenlenen ödül törenine Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Türkiye Bilardo Federasyonu eski Erzincan İl Temsilcisi Şinasi Kartal, derece yapan sporcular ile birlikte bilardo severler katıldı.

Ödül töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Türkiye Bilardo Federasyonu eski Erzincan İl Temsilcisi Şinasi Kartal 13 Şubat kurtuluş kupasını periyodik olarak düzenlediklerini belirterek, “1998 yılından 2016 yılına kadar sürdürdüğü Bilardo il temsilciliği döneminde Erzincan ilinde yetişen bilardo sporcularında çok büyük emeklerinin olduğunu söyledi. Kartal konuşmasının devamında; “Türkiye Bilardo federasyonuna il temsilciliği döneminde önemli katkılar sunduğunu belirtti. Bilardo sporuna katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kartal, 22 yıldır gelenek haline getirdiğimiz Kurtuluş kupasında derece yapan sporculara kupalarını vermek için buradayız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kupa törenine katılan Erzincan belediye Başkanı Bekir Aksun ise konuşmasına eski il temsilcisi Şinasi Kartal ve ekibine teşekkür ederek başladı. Başkan Aksun konuşmasının devamında; ”sporun bir milletin can damarı olduğunu söyledi. Spor ile uğraşan insanların hem bedenen hem ruhen emek veren sporcuların yetişmesinde emeği olan bu salonumuzda bulunmaktan ve ödül vermekten dolayı ayrıca mutluyum” dedi.

Erzincan Belediyesi olarak spora destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aksun, “turnuvaya katılan tüm sporcuları kutladığını başarılarını devamını temenni ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Erzincan belediye Başkanı Bekir Aksun ve Türkiye Bilardo Federasyonu eski Erzincan İl Temsilcisi Şinasi Kartal turnuvada derce yapan sporculara madalya ve kupalarını takdim ettiler.

6 Şubat tarihinde başlayan ve 16 Şubat tarihinde sona eren turnuvada derece yapan sporcular;

       

1. Yunus Tanrıverdi

2.Yalçın Yerli

3. Korkmaz Yerli oldu.