Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kupa Beyi Erzincan Spor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi ANAGOLD 24 Erzincan spor, Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla tüm Türkiye'nin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig

3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren ANAGOLD 24 Erzincan spor Türkiye Ziraat kupasında Kastamonu sporu eleyerek 5. Tura yükselen ve son 32 takım arasına kalarak büyük başarı elde etti.

Son sezonlarda Türkiye Ziraat kupasında oynadığı başarılı maçlar sonrasında adından sıkça söz ettiren ve büyük takımların korkulu rüyası haline gelen ANAGOLD 24 Erzincan spor daha önceki yıllarda da guruplara kalmayı başarmış Sahasında Galatasaray ile berabere kalmış fakat Deplasmanda mağlup olarak guruptan çıkma hakkını kaybetmişti.

Bu yıl 2. Turdan Türkiye Ziraat kupasına katılan ANAGOLD 24 Erzincan spor 2. Turda Muş Menderes Sporu 2-1 mağlup ederek adını 3. Tura yazdırmıştı. 3. Tur mücadelesinde Deplasman da 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfa sporu mağlup ederek 4. Tura yükselen ANAGOLD 24 Erzincan spor 4. Turda yine 2. Lig ekiplerinden Kastamonu sporu penaltılar sonucu eleyerek Ziraat Türkiye Kupasında 5. Tura yükselen ve son 32 takım arasına kalan 2 3. Lig ekiplerinden biri olarak başarısının tesadüf olmadığını gösterdi..

5. Tura çıkmalarının tesadüf olmadığını belirten ANAGOLD 24 Erzincan spor kulüp başkanı Üzeyir Çalı, Çok iyi bir takım olduklarını ifade ederek, “Biz takım olarak sadece kupada değil ligimizde de başarılı olarak 2. Lige çıkmayı arzu ediyoruz. Bunu başaracak kadromuz var. İnşallah Kupada gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Ligde de şampiyon olarak taraftarımıza ve Şehrimize armağan etmek istiyoruz” dedi.