Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulüp Spor Kompleksinde Sona Gelindi

ANAGOLD 24Erzincansporun Vedat Çimen tesislerinde yapımı devam eden ve toplam kapalı alanı 2 Bin 700 Metre kare ve taban alanı 900 Metre kare olan spor Kompleksinin inşaat çalışması hızla devam ediyor.

ANAGOLD 24Erzincansporun Vedat Çimen

Yapımının 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan ve 16 Ağustos 2019 tarihinde inşaatına başlanan tesisin Haziran ayı sonunda özellikle yeni sezon başlarında tamamlanması planlanıyor.

Vedat Çimen tesislerinde yapımı devam eden ANAGOLD 24Erzincanspor kulüp tesisinde Başkan odası, Muhasebe odası, Kulüp Müdürü odası, Toplantı salonu, Yemekhane, Kafeterya, FİTNESS salonu, Soyunma odası, Sauna, Hamam, Çamaşırhane, Altyapı soyunma odası(4 Adet), Otel Konsept oda Banyo, WC (24 Adet), otopark ve Kış bahçesi bulunuyor.

Erzincan’a bölgenin en güzel tesisinin yapımının devam ettiğini belirten ANAGOLD 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, “Stadyumumuz tamamlanmak üzere İnşallah yönetim olarak tesisimizin tamamlandığında Şampiyon bir takıma yakışır bir tesisimiz de olmuş olacak.

Başkan Çalı, “Takımı asla yalnız bırakmayan tesisin yapım sürecinde çalışmaları takip eden Kulüp Asbaşkanı Gökhan Keleş, Başkan Yardımcımız Mühendis Hakan Cebeci, Başkan Yardımcımız Oğuz Tan ve Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.