Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıç, Şampiyon Olmak İstiyoruz

3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor, hafta sonu Deplasmanda oynayacakları 68 Aksaray Belediye spor maçı hazırlıklarını Vedat Çimen Tesislerinde sürdürüyor.

3. Lig 1. Gurupta

24Erzincanspor Hafta sonu Pazar günü Deplasmanda oynayacağı 68 Aksaray Belediye spor mücadelesinde 3 puan hedefliyor. 68 Aksaray Belediye spor müsabakası öncesi kendi tesislerinde çalışmasını sürdüren 24Erzincanspor Teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç oynayacakları 68 Aksaray Belediye spor mücadelesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

24Erzincanspor Teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, geçtiğimiz maçta önemli bir 2 puan kaybettiklerini dile getirerek konuşmasında şunlara yer verdi; “Deplasmanda oynadığımız maçı kazanabilirdik. Rakip zorluydu ama kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki maçlarımız zorlu olacak kolay takım yok. Gol yollarında da iyi yerdeyiz. 4 maçta 16 gol atarak yüksek bir oran yakalamış durumdayız çoğu takımın görmediği bir istatistik.

Özellikle Düzce spor mücadelesinde çok fazla gol pozisyonu ürettiklerini belirten Kılıç, “net 7 hatta 8 gol pozisyonundan bir tanesi bile gol olmadı, direkten döndü olsun gol yollarında sıkıntımız çözmüş görünüyoruz.

Uzun mesafelerde yolculuk yaptığımız için de takım biraz yorgun. Bugün ki antrenmanda da futbolcuları çok yormamaya çalıştık. Sakat futbolcumuz bulunmuyor. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.