Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KICKBOKS ’ta Erzincanlı Sporcudan Büyük Başarı

11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya da yapılan ve 81 ilden 2 Bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Açık KİCKBOKS Türkiye şampiyonasına katılan Erzincanlı sporculardan Büyük Başarı elde ettiler.

11-19 Ocak 2020 tarihleri

Antalya Konyaaltı ilçesinde bir otelde düzenlenen ve 81 ilden 2 Bin sporcunun katılım sağladığı yarışma milli takımın oluşumunun önemli Kriterlerinden.

Antalya’da yapılan KİCKBOKS Türkiye açık Şampiyonasında Erzincanlı Sporcu Mehmet Emin Çalık 67 Kilo genç erkeklerde LOW KİCK Branşında rakiplerini birer birer yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca 86 kiloda yarışan Erzincanlı sporcu Burak Can Yeşilyurt ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Yapılan yarışmalar ile ilgili bilgi veren Erzincan KİCKBOKS Antrenörü Erhan Demir; “ Antalya’da 11-19 2020 tarihleri arasında yapılan KİCKBOKS Türkiye açık Şampiyonasında Sporcumuz Mehmet Emin Çalık 67 Kilo genç erkeklerde LOW KİCK Branşında rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca 86 kilo Sporcumuz Burak can Yeşilyurt ise şampiyonluğu kıl payı kaçırarak Türkiye üçüncüsü oldu. Disiplinli çalışmaları neticesinde bu başarıyı yakaladıklarını söyleyen, Demir, “ 2 ay sonra yapılacak Türkiye Şampiyonasında sporcularımız yine yarışacak orda da şampiyon olmaları halinde Milli takıma girmeye hak kazanacaklar. Elde ettiğimiz Türkiye şampiyonluğu nu Erzincan’a armağan ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen İl müdürümüzü Sayın Volkan Burak Mumcu’ya teşekkür ederiz dedi.

Genç ve A Milli Takımlarda mücadele edecek sporcular, bu turnuvanın yanı sıra 2-5 Nisan’da yine Antalya’da yapılacak TURKİSH Open ve Uluslararası Avrupa Kupası ile 1-7 Temmuz’da Gaziantep’te düzenlenecek Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda alacakları puanlarla belirlenecek