Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Futbol Skora Yansımadı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Beşiktaş sahasında 3. Lig 1. Grup lideri ANAGOLD 24 Erzincan’ı konuk etti. 595 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Siyah Beyazlılar mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Beşiktaş, 24 Erzincan sporu konuk etti. Vodafone Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. . 3. Lig 1. Grup lideri ANAGOLD 24 Erzincan spor Kerem Aktürkoğlu ile mücadelenin 17. Dakikasın da ilk tehlikeli atağını geliştirdi. 25. Dakikada gelişen ilk Beşiktaş atağında Güven’in şutunu çelen Kaleci Süleyman’dan dönen topu iyi takip eden Tyler Boyd ile golü buldu. Beraberlik için atak geliştiren Anagold 24 Erzincan spor gol bulamazken devre sonuna eklenen 2 dakikalık uzatmada sağ köşeden kullanılan Kornerde 90+3 de Erdoğan Kaya durumu 2-0 yaptı. İlk devrede 3 net pozisyon bulan ANAGOLD 24 Erzincan spor pozisyonları gole çeviremeyince devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci devreye gol bulmak ve avantajı kendi lehine çevirmek için sahaya çıkan ANAGOLD 24 Erzincan spor Kerem, Burak ve Ayhan ile buldukları pozisyonları gole çeviremezken maçın 84. Dakikasında Caner ortasını iyi değerlendiren Umut Nayir durumu 3-0 yaptı. Mücadelenin sonuna ilave edilen 3 dakikadan başka gol sesi çıkmayınca mücadele Beşiktaş’ın 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.

Vodafone Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada oldukça iyi mücadele eden 3. Lig 1. Grup lideri ANAGOLD 24 Erzincan sporu yaklaşık 2 Bin taraftarı destek verdi. Mücadeleyi izleyen spor yorumcuları ANAGOLD 24 Erzincan sporun ortaya koyduğu futbolu beğendiklerini ifade ettiler.