Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Gücüne Güç Kattı

İstanbul İkinci Amatör Küme de mücadele eden İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı yaptığı yeni transferler ile birlikte takımı daha da güçlendirmeye devam etti

İstanbul İkinci Amatör Küme

İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı 2’inci Amatör Liginde takımı güçlendirmeye devam ediyor. Güngören Doğuş Spor Kulübünden 1989 doğumlu orta saha oyuncusu Gökhan Kaygusuz ve Bahçelievler Olimpik Spor Kulübünden 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Eyüp Yüksel’i transfer ederek gücüne güç kattı.

Yaptığı transferler ile ilgili olarak açıklama yapan İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç Başkanı Özgür Subaşı açıklamasında, “Transferlerimiz devam edecek. Ara transfer döneminin son gününde görüştüğümüz oyuncular vardı. Bizlerde daha güçlü daha kaliteli ve güzel bir kadro kurmak adına çalışmalarımızı sürdürdük. Yapmış olduğumuz transferler ile gücümüze güç kattık” dedi.

      

Takımın başarısı için mücadele eden tüm sporculara teşekkür eden İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı, Hedeflerinin 2. Amatör kümede ses getirmek olduğunu söyledi.