Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gençler gücü Spor Santraforu Sakatlandı

İstanbul Gençler gücü Spor ile Avcılar Tahtakale Kartalları Spor arasında oynanan dostluk maçında sakatlanan İstanbul Gençler gücü Spor Santraforu Fırat Ezer yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalacak.

İstanbul Gençler gücü Spor

Güngören Belediyesi Güneştepe Stadında oynanan A-Takım İstanbul Gençler gücü Spor Avcılar Tahtakale Kartalları Spor dostluk maçında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası omzunun üstüne düşen İstanbul Gençler gücü Spor Santraforu Fırat Ezer sakatlanarak oyundan çıktı.

Güngören Belediyesi Güneştepe Stadında oynanan mücadeleyi izleyen İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı burada yaptığı açıklamasında; “İstanbul Gençler gücü Spor Santraforumuz Fırat Ezer girdiği ikili mücadelede omuzunun üzerine çok sert bir şekilde düştü. Çağrılan ambulans gelmeyince derhal aracımız ile Bağcılar Devlet hastanesine götürdük. Burada çekilen filim sonucunda omuzunun çıktığı belirlendi. Oyuncumuz en az 15 gün sahalardan uzak kalacak. İnşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara döner. Oyuncumuz Fırat Ezer ’e büyük geçmiş olsun” dedi.