Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gençler gücü Spor Rıfat Şengün Hocayla Yeniden Anlaşma İmzaladı

Tecrübeli çalıştırıcı Rıfat Şengün, İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı’nın da hazır bulunduğu törende kendisini bir yıllığına daha Siyah Beyaz ve Pembe renklere bağlayan imzayı attı.

Tecrübeli çalıştırıcı Rıfat Şengün,

Tecrübeli çalıştırıcı Rıfat Şengün, İstanbul Gençler gücü spor kulübünde hem A takım hem de alt yapıdan futbol okulu sorumlusu olacak.

İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı imza töreninde yaptığı açıklamada, “Rıfat Hocamız Güngören ilçemizin tanınan, sevilen teknik adamlarından. Dört sezondur beraber başarılı çalışmalara imza attık. Bizi gururlandıran genç yetenekli oyuncular çıkardık kendisine güveniyoruz.

İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü camiası olarak bizim önceliğimiz gençlere spor yaptırırken, onları topluma faydalı başarılı birer birey olarak yetiştirmek zaten kulübümüzde futbol okullarımız ücretsiz olarak faaliyet gösteriyor. Rıfat Hocamız da örnek kişiliği ve spor bilgisi ile tam bize uygun bir isim. Bu nedenle kendisiyle 2020-2021 futbol sezonunda bir yıl daha çalışma teklifinde bulunduk, sağ olsun kendisi de kabul etti. Bu sezon inşallah İstanbul Gençler gücü Spor Kulübümüzün ismini başarılarımızla birlikte tüm amatör futbol camiamıza duyurmak istiyoruz” dedi

Tecrübeli çalıştırıcı Rıfat Şengün Hoca daha önce Haznedar Çetinkaya spor, Güngören Doğuş spor, 1453 Fatih Gençlik ve spor, Bakırköy Osmaniye İstiklal spor ve İstanbul Bafra spor ’da görev aldı Son 4 Sezondur İstanbul Gençler gücü Spor kulübü teknik direktörü olarak görev yapıyordu.