Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gençler gücü Golcüsü İle Güldü 2-1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şenlik köy stadında karşı karşıya gelen İstanbul Gençler gücü spor ve Sarıyer Çayır başı spor U/19 ligi mücadelesini 2- kazanan İstanbul Gençler gücü spor lige 3 puan ile başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)

İBB Şenlik köy stadında oynanan İstanbul Gençler gücü spor, Sarıyer Çayır başı spor maçına hızlı başlayan Çayır başı spor dakika 9 da kullanılan Kornerde topa vuran 9 numaralı oyuncu Çetin Şit attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Gol için yüklenen İstanbul Gençler gücü spor aradığı golü Furkan Polat’ın araya attığı topla kaleciyle karşı karşıya kalan 9 numaralı oyuncu Yavuz Genç takımının beraberlik golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi. Devre 1-1 tamamlandı.

       

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan İstanbul Gençler gücü spor takımın golcüsü 9 Numaralı Yavuz Genç savunma oyuncusunu çalımlayarak çok şık ve sert bir vuruşla takımının ve kendisinin 2. Golünü atarak dakika 47 de skoru 2-1 yaptı. Gol sonrası maçta orta saha mücadelesinin ön plana çıktığı ikinci yarıda Sarıyer çayır başı girdiği gol Pozisyonlarını değerlendiremezken ev sahibi İstanbul Gençler gücü spor Kontra ataklarla gol Pozisyonlarına girdi. Maçın hakemi Kadir Akpınar maçı 11 dakika uzattı. Uzatma süresin de Sarıyer çayır başı spor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç ev sahibi takım İstanbul Gençler gücü sporun 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Takımın Santraforu Yavuz Genç’in iyi futbolu ve attığı gollerle takımına 3 puanı getirdi. İstanbul Gençler gücü spor kulübü U/19 ligine 3 puanla başladı.

      

İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı maç sonrası yaptığı sert açıklamasında, “Güngören’de zor şartlarda mücadelemizi veriyoruz. Biz İstanbul Gençler gücü spor kulübü camiası olarak büyük bir aileyiz bizleri yaptırımla kimse yıkamaz. Şahsım olarak kimseye güvenerek bu işi yapmıyoruz. İstanbul Gençler gücü spor kulübümüzün alt yapılarında ücretsiz futbol okulu yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ben atamayla gelmedim bir spor kulübü camiası bir maça ne şartlarda nasıl gidiyor bunları yaşayacaksın bu sezon U/14 U/16 U/17 U/19 ve A/TAKIM Liglerinde mücadele ediyoruz. Bu iş gönül işi zamanını vereceksin emek harcayacaksın alın teri dökeceksin maddi ve manevi elimden gelenin fazlasını vermeye devam edeceğim” dedi.

Güngören gençlerine İstanbul Gençler gücü spor kulübü yönetim kurulu Başkanı Özgür Subaşı olarak Türk futboluna Türk gençliğine elimizden geldiğince bir katkı verebiliyorsak ne mutlu bize İBB Şenlik köy Stadında oynadığımız maçta takımımıza oldukça güveniyordum. Çok zor bir maç oldu. Sahada 1-0 geriye düşen mücadeleyi bırakmayan maçı 2-1 kazanan oyuncularımı kutlarım. Gençlerin gücüyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Tüm takım oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim” dedi.