Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef Büyüttüler

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdare Spor Kulübü Badminton milli takım sporcuları, gün içinde 6 saat çalışarak hedeflerine Türkiye ve Uluslararası turnuvalarda yeni başarılar eklemek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Erzincan Türk Telekom Spor

Uluslararası arenada Badminton alanında birçok kupa ve madalya ile dönen milli takım sporcuları, gün içinde yaptıkları çift antrenmanla başarılarına yenilerini eklemek istiyorlar.

Yıldırım Akbulut Spor Salonunda gerçekleştirilen antrenmanlarda sporcuların azmi gözlerden kaçmıyor.

Yıl içinde alınan başarıların devamı için tempolu şekilde çalıştıklarını dile getiren

Erzincan Badminton Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez, şunları kaydetti; “ Erzincanlı sporcular örümüzde ki zaman diliminde yapılacak olan uluslararası turnuvalara hazırlık için çalışmalarını sürdürüyorlar. Gün içinde çalışmalarımız yaklaşık 6 saat sürüyor. Sabah ve öğleden sonra çalışmalarımı bu şekilde yapıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor ve bu çalışmalarımız sonucu özellikle uluslararası gittiğimiz müsabakalarda sporcularımız madalyasız şimdiye kadar hiç dönmediler. Şu anda alt yapımızla birlikte zaman zaman büyükleri de araya serpiştirerek uluslararası düzeyde üst seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdare Spor Kulübü maddi ve manevi yardımlarını ediyorlar. Bu doğrultuda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarımız iyi gidiyor.

Çalışmalar sonucu sporcularımızın performansı çok iyi. Yaz döneminde 50 civarında uluslararası madalya kazandırdı ülkemize Erzincanlı sporcular. Buda bizim gurur kaynağımız oldu. Halende yıl bitmedi inşallah yılsonuna kadar bu madalyaların sayısını çıkartma hedefindeyiz” dedi.