Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef 3 Puan

3. Lig 1. Gurup lider olarak haftaya giren Anagold 24 Erzincan spor ,Sultanbeylispor maçını kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırarak liderliğini sürdürmek istiyor.

3. Lig 1. Gurup

Ligin 15. haftasında Tokat sporu maglup ederek liderlik koltuğuna oturan Anagold 24 Erzincan spor deplasmanda oynayacağı Sultanbeyli spor mücadelesinden de galip ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesi oaln Beşiktaş maçında oldukça iyi futbol segiyeren Anagold 24 Erzincan spor pazr günü oynayacağı Sultanbeyli sporu mağlup etmek istiyor.

Önemli maç öncesi açıklamalarda bulunan Anagold 24 Erzincan spor teknik direktörü Mustafa Sarıgül; “ Lider olarak çıkacağımız bu mücadeleden de galip ayrılarak Erzincan’a inşallah lider olarak dönmek istiyoruz. Ligin son haftasında sahamızda oynayacağımız Yeni Ordu spor mücadelesini de kazanarak devreye lider olarak girmek istiyoruz diyerek her iki maç içinde taraftar ve Erzincanlı hemşerilerimiz maçlarımıza bekliyoruz. Destek versinler. Tabi ki amacımız devreyi lider tamamlamak değil, lig sonunda şampiyon olmak” diye konuştu.