Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakeme Rağmen 5. Turdayız TEBRİKLER

Süper Lig takımlarının da katılımı ile heyecanı artan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Deplasmanda Kastamonu Gazi stadyumunda Kastamonu spora konuk olan ANAGOLD 24 Erzincan spor kupaya devam dedi.

Süper Lig takımlarının da

Son sezonlarda Ziraat Türkiye kupasında oldukça başarılı sonuçlara imza atan ANAGOLD 24 Erzincan spor 2. Turdan başladığı mücadele de Kendi sahasında Muş Menderes Sporu 2-1 mağlup etmişti. 3. Tur maçında 2. Lig takımlarından Şanlıurfa sporu Deplasmanda 1-0 mağlup eden ANAGOLD 24 Erzincan sporun 4. Turdaki rakibi 2. Lig takımlarından Kastamonu spor olmuştu.

Kastamonu Gazi stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısı orta saha ağırlıklı geçerken ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın 23. Dakikasında ilk tehlikeli atakta Halil’in uzaktan şutunu kaleci güçlükle çelerek gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra daha fazla atak oynayan ve gol pozisyonu bulan ANAGOLD 24 Erzincan spor gol bulamayınca devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor iyi oyununu maçın 72. Dakikasında Ceza sahası dışından Halil’in kullandığı serbest vuruş sonrası bulduğu mükemmel gol ile Deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra hakemin çaldığı uydurma bir penaltı ile maçın 88. Dakikasında beraberliği bulan Kastamonu spor abartılı bir şekilde sevinç yaşadı. Mücadele sonuna verilen 4 dakika uzatmada gol olmayınca mücadele de 90 dakika 1-1 sona erdi. Mücadele 15 er dakikadan 2 devre uzatmaya gitti.

15 er dakikadan 2 devre 30 dakika oynanan uzatmada da gol sesi çıkmayınca mücadele penaltı atışlarına kaldı.

ANAGOLD 24 Erzincan sporda penaltıları kullanan Emre, Hüseyin, Enes, Mümin ve Tuncay penaltı atışlarını gole çevirirken Süleyman penaltı atışını kaçırmasına rağmen rakip Kastamonu sporda Özgür ve Doğanay penaltıları kaçırınca ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın hakemine rağmen tur atlayan taraf oldu ve Kupa beyi ANAGOLD 24 Erzincan spor adını 5. Tura yazdıran taraf oldu..