Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlergücü Spor Kulübünden Transferde Son Gün Atağı

İstanbul İkinci Amatör Küme de mücadele eden İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı son gün yaptığı yeni transferler ile birlikte takımı daha da güçlendirerek gücüne güç kattı.

İstanbul İkinci Amatör Küme

İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı İstanbul 2’inci amatör liginde takımı güçlendirmeye devam ediyor. İstanbul Güngören Spor Kulübünden 2000 Doğumlu Orta Saha Emir Aslan ve Mollaaşkı Spor Kulübünden 1985 doğumlu orta saha oyuncusu Özgür Giden transferlerini yaparak gücüne güç kattı.

İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü genç başkanı Özgür Subaşı yapılan transferler ile bilgili yaptığı açıklamasında, “ Takımımızın başarılı olması için transferin son günü yaptığımız transferlerle güçlü ve daha kaliteli kadro kurduk. İstanbul Gençler gücü Spor Kulübümüzün başarılı olması ve güzel bir sezon geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yanımızda olan bizi yalnız bırakmayan takımızın başarısı için mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

Takımın başarısı için mücadele eden tüm sporculara teşekkür eden İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı, Hedeflerinin 2. Amatör kümede ses getirmek olduğunu söyledi.