Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler Gücü Spor liderlik yolunda

Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübü Kız Futbol takımı Giresun Deplasmanında grubun namağlup takımı Giresun Sanayi Sporu 2-1 yendi. Takımın güzel Performansı galibiyeti de beraberinde getirdi. Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçta Golleri Yasemin Eroğlu attı.

Erzincan Gençler Gücü Spor

Liderle Giresun Sanayi sporla puan farkını 2 -1 ye indiren Erzincan Gençler Gücü Spor Erzincan’da oynayacağı maçı kazanırsa grubu lider tamamlayıp 2. lige yükselmek için playofflarda Erzincan’ı temsil edecek.

Maç sonrası bir açıklama yapan Erzincan Gençler Gücü Spor Teknik Direktörü Hakan Or yaptığı açıklamasında” öncelikle futbolcularımı oynadıkları bu güzel oyundan dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten Erzincan’a yakışır bir oyun sergilediler. Zorlu bir Deplasmana geldiğimizi biliyorduk. İlk maçımızda kendi evimizde yenilmiştik buda bizim için bir rövanş maçıydı. Ama emeklerimizin karşılığını aldık. Lideri 2-1’lik bir skorla geçtik inşallah playofflara gitmek istiyoruz. Erzincan’ı en iyi şekilde temsil ediyoruz temsil etmeye de devam edeceğiz diye konuştu.

Erzincan Gençler Gücü Spor kulüp Başkanı Bülent Sarıkaya ise konuşmasında” Erzincan Gençler Gücü Spor kulübü olarak liderliğe oynadığımız maçta Giresun sporu kendi evinde 2-1 yendik gollerimizi Yasemin Eroğlu attı. İyi bir mücadele oldu. Kızlarımızı tebrik ediyorum. Erzincan’ımızı il içerisinde ve il dışında en iyi şekilde temsil ediyorlar. Başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar inşallah bu yolun sonunda şampiyon olup grup müsabakalarında temsil etmek istiyoruz diye konuştu.