Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı’ndan Bir İlk Daha

Türkiye'nin en genç Spor kulübü Başkanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı bir ilke imza atarak, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Birlik Spor Kulübünde Yönetim Kurulunu Oluşturarak kulübe başkanlık yapacak.

Türkiye'nin en genç Spor

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Sarıgöl Birlik Spor Kulübüne sahip çıkan başkan Özgür Subaşı İstanbul Gençler gücünün yanı sıra İstanbul ili Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Sarıgöl Birlik Spor Kulübünde Yönetim Kurulunu Oluşturarak başkanlık yapacak. Böylece İstanbul Gençler gücü ve Sarıgöl Birlik Spor Kulüpleri kardeş kulüp olacaklar.

Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı olan Sarıgöl Birlik Spor Kulübü kuruluşundan bugüne maddi ve manevi çok emek harcayan kulüp başkanı Bayram Malkav Yönetim Kurulu Kararıyla Sarıgöl Birlik Spor Kulübünün yeni başkanı Özgür Subaşı oldu dedi.

Artık genç ve çalışkan spor adamı Özgür Subaşı’nın  yapacağı başkanlıkla ve bulacağı sponsorlarla Sarıgöl Birlik Spor Kulübü daha güzel yerlere taşınacak. Bize her zaman destek olan ve yanımızda olan herkese teşekkür ederim diyen Genç Başkan Özgür Subaşı,  “İstanbul Gençler gücü spordan sonra bu yeni kulübümüze de sahip çıkarak gençlerimizin spor yapabilecekleri yeni bir yer sağlamış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bayram başkana bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak ve alt yapı takımı olacağız elimizden geldiğince genç sporcu kardeşlerimize Ücretsiz FUTBOL Okulu ve spor yaptırmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken aynı zamanda çocuklarımızın da kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmasına yardımcı olmuş oluyoruz.” dedi