Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı’ndan Baykan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı Spor Genel Müdürlüğü görevini resmen atanan Spor genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İstanbul Gençler gücü spor

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı açıklamasında, “Bir dönem Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyon (TASKK) Başkanlığı yapan Sayın Mehmet Baykan spor genel müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim.  Amatör futbola vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

MEHMET BAYKAN

1964 yılında Konya’da doğan Mehmet Baykan, ilk spor yöneticiliğine 1988 yılında Konya Taşkent spor Kulübü’nde başladı. Konya Futbol İl Temsilciliği ve Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendikten sonra 1998 – 2011 yılları arasında 13 yıl boyunca aralıksız olarak Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’nı yürüttü. Baykan, 2 yıl süre ile de Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Spor Danışmanlığı görevinde bulundu. 2011 yılı itibarıyla görevini vekâleten yürüten Mehmet Baykan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 2020/239 kararın resmi gazetede yayınlanmasıyla resmen atandı.

          

Mehmet Baykan; ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ile İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu olarak da görev alıyor. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Baykan, evli ve 2 çocuk babasıdır.