Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Özgür Subaşı ’ya Anlamlı Ödül

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ’ya En genç spor kulübü başkanı Plaketi verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim

İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’ın hazırlayıp sunduğu spor sanat Panorama programı GALA TV Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’ i makamında ziyaret ederek futbol camiası için yaptığı çalışmalar ve spor sanat Panorama programına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket Verdi

İstanbul amatör Spor Kulüpleri ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanlığı Döneminde yaptığı çalışmaların ortada olduğunu söyleyen İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı,” Türk futboluna ve Amatör Spor Kulübü Camialarına Elinden Geldiğince Hizmet Eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi İASKF ve TASKK Genel Başkanı Sayın  Ali Düşmez Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Ali Düşmez ’de Özgür Subaşı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken 2019-2020 futbol sezonunda sahada mücadele eden tüm takımlarımıza Oynayacağı müsabakalarında FAİR PLAY ve centilmence geçmesini temenni ederim. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim dedi ve ayrıca spor sanat Panorama programını hazırlayan ve sunan Amatör Kulüplerini ekranlara taşıyan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Genç Başkan Özgür Subaşı Ali Düşmez Başkan Tarafından 2013-2014 Futbol Sezonunda Türkiye’nin En genç spor kulübü başkanı Plaketi aldı.