Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceğin Yıldızları Seçildi

Erzincan 1968 Spor Kulübü, Erzincanlı gençlerin alt yapıdan yetiştirilerek kötü alışkanlıktan arındırılıp iyi bir gelecek elde etmelerini sağlamak suretiyle Erzincan ve Ülkesine yararlı sporcular yetiştiriyor.

Erzincan 1968 Spor Kulübü,

Erzincan ve Türk futboluna yeni yetenekleri kazandırmak adına önemli bir sorumluluk üstlenen Erzincan 1968 Spor Kulübü 11- 18 yaş kategorisindeki seçmeleri Ülkü spor tesislerinde gerçekleşti.  Kulüp başkanı Uğur Çelik, Hedeflerimiz günü kurtarmak değil hedefimiz sportmen ve ahlaklı sporcu bireyler kazandırmak suretiyle Şehrine ve Ülkesine yararlı sporcular yetiştirmektir dedi.

Futbola verdiği önemle birçok başarılı ismi Erzincan futboluna kazandıran Erzincan 1968 Spor kulübü bu halkanın zincirlerini birleştirmeye devam ediyor. Hafta sonu Ülkü Spor Kompleksi’nde yapılan alt yapı seçmelerinde 2001 – 2008 arası doğumlu genç yetenekler seçilmek için ter döktüler. 

Erzincan 1968 Spor Kulübü Başkanı Emin, Uğur Çelik, kulübün hedeflerine uygun genç futbolcuları bulmak için yapılan seçmelere 48 sporcu kayıt yaptırdığını söyleyerek,  Erzincan 1968 Spor ailesinin sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda hedeflerini belirleyen bir kulüp olduğunu; öncelikle alt yapısı sağlam, tesisleşen ve genç futbolculara önem veren bir yapılanma düşüncesi ile seçmelere genç futbolcuların katıldığını ifade ederek bu anlamda bizlere destek olacak herkese şimdiden teşekkür ederim dedi..

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

 Erzincan’ımıza ve Türk futboluna yeni yetenekleri kazandırmak adına önemli bir sorumluluk üstlenen kulübünün hedeflerine uygun bir kadro kurmak için seçme yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik,   başlatılan çalışmalar kapsamında şehrimizdeki genç oyuncularımıza kapımız sonuna kadar açık şeklinde konuştu.

ALT YAPI KÜLTÜRÜNÜ YENİDEN İNŞA EDİYORUZ

Kulübün çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, gönüllülük esası üzerine şehrimizde bitmeye yüz tutmuş alt yapı kültürünü yeniden inşa etmek üzere 20 Ocak 2018 tarihinde yapılan Genel Kurul Sonucunda ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile büyük bir aile olarak göreve başladık.

Hedeflerimiz doğrultusunda plan ve programlarımızı yaparken aynı zamanda da sıfırdan oluşturduğumuz Amatör takım, U19 ve U17 olmak üzere farklı yaş guruplarından oluşturduğumuz sporcularımızla bir sezon faaliyet gösterdik. Sıfırdan bir kulübü devir alıp gençlerin alt yapıdan yetiştirilerek kötü alışkanlıktan arındırılıp iyi bir gelecek elde etmesini sağladık.

Başarılı, öz kaynak modeli ile elit bir kulüp olma yolunda şehrimizin ismini taşıyan Erzincan 1968 spor adı altında isim ve renk değişikliği yaparak bu alandaki düşüncelerimiz daha da somutlaşsın istedik.

Maddi imkânlarımız olmamasına rağmen geçtiğimiz yaz il genelinde yaptığımız seçmeler sonucunda U13, U14,U15, U17, U19 ve Amatör takımımızı oluşturup hedeflerimiz doğrultusunda bugüne kadar ilerledik.

Biz bunları yaparken hiçbir zaman menfaat düşüncesinde olmadık. Erzincan 1968 Spor Kulübü yönetimi olarak bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak istemekteyiz. Erzincanlı gençlerin belki de ileride ülkemizi diğer ülkelerde temsil edecek insanlar olmalarına ufakta olsa bir katkımız olacak. Bize inanan gençlerin hayallerinde canlandırdıkları profesyonel sporcu olma düşleri inşallah bir gün olacaktır.

HEDEFİMİZ SPORTMEN VE AHLAKLI SPORCU BİREYLER KAZANDIRMAK

2018/2019 sezonu içerisinde bizlere yardımcı olan Oğuzhan Aykut, Hamit Güleç, Ayhan Kuşçu, Arif Budak, Emre Körcay, Kaleci Antrenörümüz A. Hamid Aktürk hocalarıma ve Yönetimimizi oluşturan Aykut Macit, Halil Aktaş, Kemal Akcan Beyefendilere ve Sayın üyelerime sonsuz teşekkür ederim. Hedeflerimiz günü kurtarmak değil Hedefimiz sportmen ve ahlaklı sporcu bireyler kazandırmak suretiyle Şehrine ve Ülkesine yararlı sporcular yetiştirmektir dedi.