Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehirspor Attı 24Erzincanspor Yattı 1-0

TFF . 2. Lig beyaz gurup 10. hafta mücadelesinde gurupta son sırada bulunan Eskişehir spora konuk olan 24Erzincan spor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibine 1-0 yenilerek taraftarı üzmeye devam ediyor. Maç sonunda taraftarlar yönetime büyük tepki gösterdi.

TFF . 2. Lig

Yeni Eskişehir statyumunda Orta hakem Şevket Teker’in yönettiği mücadele 24Erzincan sporun başlama vuruşu ile başladı. Mücadeleye iyi başlayan 24Erzincan spor ilk 15 dakikada daha fazla topa sahip olan takım görüntüsü verirken ev sahibi takım Eskişehir spor 18. dakikada önemli gol pozisyonunu değerlendiremedi.

20. dakikdansonra dengeyi kuran ev sahibi takım kanatlardan taşıdığı topları Erdi ile uluşturarak gol bulmaya çalıştı. 24Erzncan spor ise Muammed ile ortadan yaptığı ataklarla golcü Ozan’a pozisyon yaratmaya çalıştı.

30. dakikadan sonra kaşılıklı atakların segilendiği mücadelenin ilk devresi gol sesi çıkmayınca 0-0 sona erdi.

2. devreye ev sahibi takım Eskişehir sporun vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım Eskişehir spor 55. dakika da kullanılan korner atışında kale arkasında iyi yükselen Bartu topu fileyle buluşturarak takımını 1-0 öne taşıyan golü attı.

Golden sonra beraberlik için baskı kuran 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken ev sahibi takın kontra ataklarla 2. golü bularak rahatlamak istedi.

Son 10 dakikada Eskişehir kalesini ablukaya alan 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 1-0 Eskişehir sporun üstünlüğü ile sona erdi.

Hafta içi Türkiye Ziraat kupası maçında 52 Ordu spora mağlup olarak kupadan elenmiş ve aldığı mağlubiyet sonrası teknik direktör Erman Kılıç istifa etmişti. Üst üste alınan mağlubiyetler sonrasında yönetime tepkiler artarken gurubun dibine demir atan 24Erzncan spor oynadığı 9 maç sonunda elde ettiği  1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilği sonrasında topladığı 7 puan ile 17. sırada bulunuyor.

24 Erzncanspor 11. hafta mücadelesinde hafta sonu Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey belediye sporu konuk edecek.