Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincansporda Neşeli İdman

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ANAGOLD 24 Erzincan spor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Karaköprü Belediye spor maçı hazırlıklarını müstakil atletizm sahasında çift kale antrenmanı ile sürdürdü.

TFF 3. Lig 1.

TFF 3. Ligin ilk haftasında deplasmanda Serik Belediye spora 3-1 mağlup olarak beklemedik bir yenilgi alan Anagold 24Erzincan spor ikinci hafta maçında kendi evinde oynayacağı Karbel Karaköprü Belediye spor maçı hazırlıklarına devam ediyor.   İdman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, oynayacakları maçın öneminden bahsetti.

          

Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde ki futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda kondisyon yüklemesinin ardından futbolcular dar alanda pas ve şut çalıştı. Daha sonra ise taktik bir çalışma gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip hafta sonu oynayacağı karşılamanın provasını yaptı.  Teknik Patron Mustafa Sarıgül antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini anlattı.

Oldukça neşeli geçen idmanda futbolcuların hırslı oldukları gözden kaçmazken takımın idmanını çok sayıda yönetici ve taraftarda yakından takip etti.

              

Öte yandan transfer döneminin bitmesine saatler kala transfer edilen Erman Kılıç ve Abdurrahman Çanlı’da ilk defa takımla birlikte antrenmana çıkarken,  yeni futbolcuların takıma edepte oldukları gözlemlendi.