Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan spordan Kötü Başlangıç

ANAGOLD 24 Erzincan spor Deplasman da kayıp. Yapmış olduğu transferler ile TFF 3. Lig 1. Gurupta favori gösterilen ANAGOLD 24 Erzincan spor Serik Belediye Spor karşısında yokları oynadı.

ANAGOLD 24 Erzincan spor

TFF 3. Lig 1. Gurupta Serik Sinan Oğan Stadyumunda oynanan sezonun ilk maçında sahada hiçbir varlık gösteremeyen ANAGOLD 24 Erzincan spor sahadan 3-0 mağlup ayrılarak taraftarı üzdü.

Tapmış olduğu 15 yeni transfer ile 3. Lig 1. Gurubun favorisi gösterilen ANAGOLD 24 Erzincan spor mücadeleye oldukça tutuk başlarken daha ilk dakikalarda baskı kuran Serik Belediye spor maçın 22. Dakikasında Serik Belediye spor Forveti Alican Tez ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanması beklenen ANAGOLD 24 Erzincan spor atak geliştiremezken ev sahibi takım Serik Belediye spor ilk yarının sonlarına doğru Güven Güneri ile bulduğu gol ile durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlanınca ANAGOLD 24 Erzincan spor soyunma odasına 2-0 mağlup girdi.

İkinci yarıda Burak Aydın ve Uğur Bekçi değişiklikleri yapan ANAGOLD 24 Erzincan Spor Serik Belediye sporun baskısını kırmaya çalışırken çok zayıf kontra ataklar ile gol bulmaya çalıştı. Baskısını artıran ve gol arayışlarına devam eden Serik Belediye spor bu kez 54. Dakika da yine Güven Güneri ile bulduğu gol ile durumu lehine 3-0 yaptı. 

3-0 dan sonra kanatları kullanan ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın sonlarına doğru golcüsü Ali Öztürk ile bulduğu gol ile skoru 3-1 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca ANAGOLD 24 Erzincan Spor ligin ilk maçında 3-1 Mağlup oldu.

Son Dört sezonda galibiyet alamayan ANAGOLD 24 Erzincan spor 2019-2020 sezonunun ilk maçında da geleneğini bozmadı ve Serik Belediye spor mücadelesinden 3-1 gibi net bir skorla mağlup ayrılarak ümit vermedi. ANAGOLD 24 Erzincan spor 8 Eylülde kendi sahasında ilk maçında Şile Yıldız sporu 2-1 mağlup ederek sezona galibiyet ile başlayan Karaköprü Belediye sporu konuk edecek.