Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Yönetiminden Özel Çocuklara Özel Hediye

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Anagold 24 Erzincan Spor Kulüp başkanı Üzeyir Çalı, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ve futbolcular ile birlikte özel Eğitim kurumunu ziyaret ederek özel çocuklara Erzincan Spor forması hediye ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Özel Eğitim Kurumuna ziyaret gerçekleştiren Anagold 24 Erzincan spor yönetim kurulu başkanı Üzeyir Çalı; “yaklaşık 15 özel çocuğumuz için hazırlattığımız Erzincan spor formalarımızı takdim etmek için Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, Yönetim kurulu üyelerimiz, takım kaptanımız ve futbolcularımız ile birlikte bu özel günde özel çocuklarımızı ziyaret ettik.. Özel Eğitim kurumumuza çok teşekkür ederiz bizleri oldukça sıcak karşıladılar. Biliyorsunuz Ziraat Türkiye Kupasında 5. Turda Süper lig ekiplerinden Beşiktaş spor kulübü ile Perşembe günü maçımız olacak. Bu özel günde bizlerde bir özel çocuğumuzu ailesi ile birlikte Beşiktaş maçına götürmek istiyoruz. Maça özel bir pankart ile çıkarak Dünya engelliler gününü kutlayacağız” dedi.

Özel uzmanlar Rehabilitasyon merkezi müdür yardımcısı Nazif Kılıç, 3. Lig 1. Gurupta lider olan ilimizin değeri olan Anagold 24 Erzincan sporumuzun değerli başkanı Üzeyir Çalı, Teknik Direktörümüz Mustafa Sarıgül, Takım kaptanımız ve değerli oyuncularımız bu özel günde bizleri ziyaret etmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu günde çocuklarımız hatırlamaları ve çok değerli hediyeleri olan Erzincan spor formaları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Anagold 24 Erzincan Spor Kulüp başkanı Üzeyir Çalı, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ve futbolcular daha sonra yanlarında getirdikleri yaklaşık 15 adet Erzincan spor formalarını özel çocuklara giydirdiler. Formalarını giyen özel çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.