Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Manisa'dan 3 Puan İle Döndü

3. Lig 1. Gurubun 10 hafta mücadelesinde Deplasmanda ligin son sırasında bulunan Manisa spora konuk olan ANAGOLD 24 Erzincan spor iddialı çıktığı mücadeleden 2- 1 Galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

3. Lig 1. Gurubun

Oyuna hızlı başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın başlarında 8. Dakika da son haftalarda ki golcüsü Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Kontra atakla gol kovalayan Manisa spor 5 dakika sonra 13. Dakikada Erzincan spor Defansının hatasını iyi değerlendiren Gökhan Yılmaz ile beraberliği yakaladı. Beraberlik golü sonrası her iki takımda daha temkinli oyun sergilerden ANAGOLD 24 Erzincan spor kanatlardan taşıdığı toplarla gole daha yakın taraf oldu. İlk devrenin sonlarına doğru bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen ANAGOLD 24 Erzincan spor devreye 1-1 beraberlikle girdi.

İkinci devreye Osman Şahin’in yerine Erman Kılıç’ı alarak başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor hemen ikinci devrenin başında 47. Dakika da bu kez diğer golcüsü Ali Öztürk ile bulduğu gol ile Deplasman da 2-1 öne geçti.

Galibiyet sonrası ataklarını sürdüren ANAGOLD 24 Erzincan spor 3. Golü bulamazken Ligin son sırasında bulunan Manisa sporun cılız ataklarından da gol sesi çıkmayınca mücadele2-1 sona erdi. Oynadığı 10 maç sonrası aldığı 1 yenilgi, 4 beraberlik ve 5 galibiyet ile topladığı 19 puan ile 4. Sırada bulunuyor.

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Kastamonu spor ile karşılaşacak olan ANAGOLD 24 Erzincan spor 03.11.2019 tarihinde 11. Hafta mücadelesinde Çatalca spor ile kendi sahasında karşılaşacak.