Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Kaldığı Yerden Devam Etti

2. devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3. Lig 1. Gurup lideri Anagold 24 Erzincan spor ilk hazırlık maçında ilk devresini 1-0 geride tamamladığı Esenler Erok spor mücadelesini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip tamamladı

2. devre hazırlıklarını Antalya’da

Antalya kampında 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Anagold 24 Erzincan spor ilk hazırlık maçından 2-1 galip ayrıldı. Antalya Melas otel kamp alanında yapılan mücadelenin ilk devresinde iyi mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor nadir atak geliştiren Esenler Erok spordan Efecan’ın attığı gole mani olamayınca devreyi 1-0 yenik tamamladı.

İkinci yarıya yapılan değişiklikler ile başlayan Anagold 24 Erzincan spor 60. Dakikada Burak ile bulduğu gol ile beraberliği yakalarken ikinci gol ve galibiyet için baskısını artırdı. Dakikalar 75’i gösterdiğinde sahneye çıkan Emre attığı gol ile takımı Anagold 24 Erzincan sporu 2-1 üstünlüğe taşıdı. Bu dakikadan sonra her iki takımda başka gol bulamayınca mücadele Anagold 24 Erzincan sporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk hazırlık maçından galibiyet ile ayrılan Anagold 24 Erzincan spor teknik direktörü Mustafa Sarıgül maç sonrası yaptığı değerlendirmesinde hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını belirterek, “ 24 Aralık itibariyle 2. Devre kamp çalışmalarımızı Antalya’da sürdürüyoruz. Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor günde çift antrenmanla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda yaptığımız hazırlık maçları ile oyuncularımız daha iyi izleme şansımız oluyor. Takımımıza yeni arkadaşlarımız da katılacak inşallah ikinci yarıya en iyi şekilde hazır olmuş olacağız” dedi.