Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Birlik Beraberlik Gecesinde Bir Araya Geldi

Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk lokantası işletme sahipleri Abdurrahman Sağyan ve Eşi Ayten Sağyan hafta sonu oynanacak olan Artvin Hopa Spor maçı öncesinde Yönetim, Teknik heyet ve Futbolcuları misafir ettiler.

Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk

Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk lokantasında gerçekleştirilen birlik ve beraberlik programına Erzincan Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Gençlik Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Anagold 24 Erzincan spor kulübü yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Çalı, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik heyet ve Futbolcular katıldı..

Düzenlenen yemekte Anagold 24 Erzincan spor futbolcularından Halil Yılmaz, Süleyman Kasap ve Ayhan Gürbüz’ün yeni doğan bebekleri için Erzincan Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent tarafından hediye takdim edildi.

Programda ilk olarak konuşmalarını yapan Anagold 24 Erzincan spor kulübü yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Çalı, “Öncelikler katılımcılara ve bu yemek programını düzenleyen Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk lokantası işletme sahipleri Abdurrahman Sağyan ve Eşi Ayten Sağyan’a teşekkür ederim. Takımımız için Artvin Hopa Maçımız öncesinde birlik beraberlik adına çok güzel bir organizasyon düşünmüşler. Bizlerde yönetim, Teknik heyet ve Futbolcularımız olarak bu hafta oynayacağımız zorlu mücadeleden galibiyet alarak üç puan ile döneriz inşallah” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ise tüm maçlarını takip ettiğini galibiyet aldıklarında çok mutlu olduğunu belirterek, Anagold 24 Erzincan spor yönetimi, Teknik Heyeti, Futbolcuları ve şehrimiz şampiyonluğa inanmış bizlerde yapmamız gereken destek ne ise yapmaya talibiz” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’da konuşmasında; “Anagold 24 Erzincan sporu belli bir noktaya taşıdınız. Tüm şehrimiz heyecanla takımımızdan bahsediyor. Bu başarınızdan dolayı siz değerli futbolcularımızı kutluyorum. Erzincan sporumuzun inşallah şampiyonluk yolunda ilerletirken Hopa spor maçında da başarılı olacağınızdan şüphem yok. Bizlerde inşallah bu tür etkinlikleri devamlı hale getiririz. İnşallah Bizlerde Erzincan Belediyesi olarak tertipleyeceğimiz etkinliklerle sizleri misafir edeceğiz. Sizlere verdiğimiz değeri kat, kat artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Çok değerli Erzincan spor camiası ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek konuşmalarını yapan Erzincan Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı; “Erzincan sporumuz kulüp yönetimi teknik heyeti ve siz değerli futbolcuları ile çok ciddi bir noktaya geldi. Erzincan kendi dinamikleri ile çok güçlü bir şehir. Şehrimizde ve kulübümüzün belli bir noktaya gelmesinde katkıları olan başta sayın valimiz Ali Arslantaş olmak üzere Belediyemiz, Üniversitemiz, Gençlik Spor İl müdürlüğümüz, Kulüp yöneticileri, teknik heyetimiz, esnafımız iş adamlarımız tüm şehir ile ve siz futbolcularıyla çok güzel bir uyum yakaladığınızı düşünüyorum. Buda sonuçlara zaten yansıyor. Bu başarının çok daha iyi yerlerde olması da siz değerli futbolcular ile olacak. Sizler başarılı oldukça sizlere olan destekte artarak devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Hafta sonu oynanacak olan Artvin Hopa spor mücadelesini kazanmak ve sezon sonuna lider girmek istediklerini belirten Anagold 24 Erzincan spor takım kaptanı Ali Öztürk, “Çok iyi çalıştık birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu hafta ki maçımızdan da 3 puan alarak döneriz” dedi.

Anagold 24 Erzincan spor teknik direktörü Mustafa Sarıgül ise konuşmasında; “Bu özel gecede çocuğu olan futbolcularımız içinde özel bir anı olacağını belirtti. Sarıgül, “Takıma verilen her türlü desteğe teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimde hafta sonu gereğini yapacaklardır” dedi

Konuşmaların ardından Anagold 24 Erzincan spor futbolcularından Halil Yılmaz, Süleyman Kasap ve Ayhan Gürbüz’ün yeni doğan bebekleri için Erzincan Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent tarafından hediye takdim edildi. Birlik beraberlik programı çekilen toplu fotoğraf sonrası sona erdi.