Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Direğe Takıldık 0-0

3. Lig 1.gurup lideri Anagold 24Erzincanspor ligin 25. Hafta mücadelesinde Deplasmanda Düzce 18 Temmuz Stadyumunda karşılaştığı gurubun güçlü ekiplerinden Düzce spor ile golsüz berabere kalarak 2 önemli puan bıraktı.

3. Lig 1.gurup lideri

Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanan mücadeleye oldukça istekli başlayan Lider 24Erzincanspor Muhammed ve Kerem ile taşınan topları Ethem ile buluşturarak gol aradılar. Maçın en tehlikeli atağını 20 dakikada geliştiren 24Erzincanspor Muhammed’in ceza sahasına kadar girerek vurduğu topa Ethem dokunamayınca bir golden oldu. Bu dakikadan sonra karşılıklı geçilen ataklarda özellikle Muhammed Kerem ve Ethem gol kaçırma yarışına girince kaçan goller sonrasında devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya 24Erzincansporun vuruşu ile başlanan mücadelede Düzce spor alanında ağırlıklı oynanırken ilk 20 dakikada her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. Dakikalar 71’i gösterdiğinde 24 Erzincan spor yüzde yüzlük gol pozisyonunda kaleci Kadir’ takıldı. Atakları hız kesmeyen 24Erzincansporda Muhammed’in vuruşu direkte patladı. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 sona erdi.

Anagold 24Erzincanspor Düzce spordan aldığı 1 puan sonrası puanını 48 yaptı. Tokat sporu 5-0 yenen Serik Belediye sporun ardından 2. Sırada yer aldı. Anagold 24Erzincanspor 26. Hafta mücadelesinde yine Deplasmanda 68Aksaray Belediye spor ile karşılaşacak.