Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Takım Harika

3. Lig 1. Gurubun iddialı ekibi ANAGOLD 24 Erzincan spor son haftalarda gösterdiği çıkışını iyi oyunu ile süsleyerek kazandığı Düzce spor maçı sonrası Mehmetçiğe asker selamı göndererek kutladılar.

3. Lig 1. Gurubun

Ligde oynadığı son 5 maçta ve bir kupa maçında kalesini gole kapatan ve mağlup olmadan ligdeki çıkışını sürdüren ANGOLD 24 Erzincan spor gurubun bir başka iddialı takımı Düzce sporu ikinci yarının başında formda oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu golle 1-0 mağlup ederek 4. Sıradaki yerini korudu.

             

Maça ANGOLD 24 Erzincan sporun vuruşu ile başlandı. Oyuna oldukça istekli başlayan ANGOLD 24 Erzincan spor ilk dakikalarda Osman ve Yusuf’un kanatlardan taşıdığı toplarla Ali Öztürk’ü buluşturarak gol aradı. Kerem ve ali ile buldukları pozisyonlardan gol sesi çıkmazken, orta sahada kurdukları baskı ile rakip Düzce spora da pozisyon vermedi. İlk devre de net penaltısı da çalınmayan ANGOLD 24 Erzincan spor soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

             

İkinci devreye çok hızlı başlayan ANGOLD 24 Erzincan spor, kinci devrenin hemen başında 46. Dakikada son haftaların golcüsü Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ikinci gol için baskısını sürdüren ANGOLD 24 Erzincan spor birçok net pozisyondan yararlanamazken, Düzce spor beraberlik için yaptığı ataklarda son haftalarda kalesini gole kapayan Kaleci Ersel ve Defansın yerinde müdahaleleri ile rakibe gol izni vermedi.

                           

Son dakikalarda oyunu sertleştiren Düzce spor gol bulamazken maçın sonuna ilave edilen 5 dakikada da gol sesi çıkmayınca mücadeleden ANGOLD 24 Erzincan spor 1-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Oynadığı 8 maçta 1 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 4 galibiyet sonrası topladığı 15 puan ile 4. Sırada bulunuyor. ANGOLD 24 Erzincan spor ligin 9. Haftasında yine kendi saha ve seyircisinin önünde 68 Aksaray Belediye spor ile mücadele edecek.