Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birincilik İçin Kulaç Attılar

Erzincan’da okul sporları kapsamında yüzme müsabakaları başladı. 2018-2019 yılı okul sporları yüzme Branşı müsabakaları kızlar da ve erkeklerde 40 sporcunun katılımıyla başladı.

Erzincan’da okul sporları kapsamında

Erzincan’da okul sporları kapsamında yüzme müsabakaları başladı. 2018-2019 yılı okul sporları yüzme Branşı müsabakaları kızlar da ve erkeklerde 40 sporcunun katılımıyla başladı.

Erzincan Olimpik yüzme havuzunda yapılan müsabakalar ile ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Yüzme başhakemlerinden Gökhan Özker açıklamasında; “ Okul sporları kapsamında düzenlediğimiz minikler yüzme müsabakaları 2 gün sürecek. 40 sporcumuz yarışacak dedi.

İl genelinde okullar katıldı bu yarışmaya. Yüzme Branşında kelebek, sırt, kurbağa ve serbest stillerde yüzülecek 50 ve 100 metre olmak kaydıyla. Bu yarışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu sporun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Derece yapanlar dana sonra il dışında ki yarışlara göndereceğiz.

Erzincan da yüzme Branşına ilginin artması için çalışmalar yaptıklarını belirten Özker, Burada havuzumuz çok güzel tüm öğrencilerin ve vatandaşların istifade etmelerini istiyoruz. Bu konuda Gençlik spor müdürlüğümüz gerekli duyuruları yapıyor. İnşallah ailelerde ilgi göstermeleri durumunda Erzincan böyle güzel bir salonun yanında yüzme Branşın da ses getirecektir dedi.

Yarışmaya katılan öğrenciler yüzmeyi sevdiklerini ve yüzme havuzlarının çok güzel olduğunu belirterek; bu sporu yapmamıza ailelerimiz de destek veriyor. Okullar tatil olduktan sonra yaz tatilimiz yüzme havuzunda geçirmek istiyoruz, yetkililere teşekkür ederiz dediler.

Haber: Hasan Çakmak