Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilardonun Ustaları Erzincan’da Buluştu

Erzincan Bilardo ustalarına ev sahipliği yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü 3 bant bölge şampiyonası Erzincan’da Mutlu Bilardo salonunda 26 ilden 96 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Erzincan Bilardo ustalarına ev

Erzincan Mutlu Bilardo salonun da gerçekleştirilen ve 2 gün süren 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü 3 bant bölge şampiyonası oldukça çekişmeli geçti. Şampiyona 30 ayı üzeninden ve el sayısına göre oynandı.

Oldukça zorlu mücadelelerin yapıldığı müsabakalar sonucunda Ağrı ilinden Sabır Çelik Birinci olurken, Ordu ilinden Volkan Çimentepe ikinci, Sivas ilinden Selahattin Bektaş üçüncü, Malatya ilinden Erkan Aktı ise dördüncü olarak tamamladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Rıdvan Mutlu, “Vatan, millet ve bayrak sevdalısı olan ve bu davası için 15 Temmuz’da Şehit olanları rahmetle anıyor mekânları Cennet olsun diyorum. Gazilerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum diyerek yaptığı açıklamasında; “26 ilden 96 sporcumuz ilimize geldiler. Tüm sporcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Turnuvamızı normalde 15 Temmuz tarihinde başlatacaktık. Sporcu arkadaşların da programlarının yoğun olmasından dolayı bu tarihe kaldı. İlimizden de yaklaşık 24 sporcumuz katıldı. Turnuvada özellikle Türkiye klasmanında ilk 16 sporcu arasında olan Fatih Uçar 5. Oldu. Buradan turnuvamıza iştirak eden tüm sporculara teşekkür ediyorum. Erzincanlı bilardo severlere de katılım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük turnuvaları da ilimizde yapılması noktasında çalışmalar yapacağız dedi.