Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilardonun Fatih’i Mumcu Oldu

Geleneksel olarak Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Kuzeydoğu bilardo Birliği 2020 Yılı 1.Etap 3 bant bilardo şampiyonası Erzincan mutlu bilardo 15 İlden 138 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Geleneksel olarak Türkiye Bilardo

Erzincan Mutlu Bilardo salonunda gerçekleştirilen Kuzeydoğu bilardo Birliği 2020 Yılı 1.Etap 3 bant bilardo şampiyonasına Türkiye genelinde ilk 15 derecesi bulunan sporcular yanı sıra 15 ilden katılım sağlayan 138 sporcular katıldı.

Erzincanlı Bilardo sporcusu Fatih Mumcu ve Ağrı İli Birincisi Sabır Çelik arasında oynanan final mücadelesini yaklaşık 2 saat süren mücadele sonrasında 40-32 kazanan Erzincanlı sporcu Fatih Mumcu turnuva Birincisi oldu.

Daha önceki turnuvalarda da başarılı sonuçlar aldığını söyleyen Turnuva birincisi Fatih Mumcu yaptıkları sporun önemine vurgu yaparak,” Türkiye genelinde önemli başarılar elde eden sporcularımızın arasından çıkarak birinci olduğum için mutluyum. Erzincan’ı ve Bilardo sporunu en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. İnşallah Önümüzde ki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da Erzincan’ı en iyi şekilde temsil ederim” dedi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl temsilcisi ve Mutlu Bilardo salonu işletme sahibi Rıdvan Mutlu ise konuşmasında, “Erzincan Bilardo sporunda son zamanlarda önemli sonuçlar alan bir il oldu. Bugünde Fatih Mumcu kardeşimiz oldukça zor geçen mücadele sonrasın da 138 sporcu arasında birinci oldu. Bu spor biraz pahalı spor Erzincanlı sporculara Sponsorluk noktasında yardımcı olunması gerekiyor. İnanıyorum ki ilimizden Türkiye ve Dünyada başarılı olacak sporcularımız çıkacaktır” dedi.

Ödül törenine katılım sağlayan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Akın Levent sporcuları kutlayarak; “Kuzeydoğu bilardo Birliği 2020 Yılı 1.Etap 3 bant bilardo şampiyonası mücadelesini birlikte izledik. Bilardo sporunun en güzel tarafı centilmenlik ve rakiplerin birbirlerine saygı göstermeleri bunu burada final mücadelesinde arkadaşlarımız gösterdi. Final Mücadelesi keyifle izlediğimiz bir maç oldu. Burada yenilen arkadaşımızda kıymetli. Her iki arkadaşımızda tebrik ediyor kendilerine bundan sonraki mücadelelerde de başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından derece yapan sporculara madalya ve kupaları verildi. Derece yapan sporcular Madalya ve kupalarını Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl temsilcisi Rıdvan Mutlu’nun elinden aldılar.

DERECE YAPAN SPORCULAR

1.Fatih Mumcu

2. Sabır Çelik

3. Volkan Çimentepe

4. Mesut Ekinci