Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beykoz 1908 Spor, İstanbul Gençlergücü Spor Maçında Dostluk Kazandı

Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olan ve desteklerini sürdüren En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı, Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Amatör spor kulüplerinin her

Beykoz 1908 spor ve İstanbul Gençler gücü spor arasında oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan mücadelede dostluk kazandı.

Beykoz stadyumunda oynanan ve 0-0 sonuçlanan Beykoz 1908 spor ve İstanbul Gençler gücü spor mücadele öncesinde sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu belirten her iki takım kaptanı maç sonrasında birbirlerini tebrik ederek soyunma odalarına gittiler.

Seyir zevkinin yüksek olduğu mücadelede her iki takım oyuncularının da çok  iyi mücadele ettiğini söyleyen En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı, “ Beykoz 1908 spor kulübü camiasına, Beykoz Kulüpler birliği başkanı Asım Özdemir’e, Beykoz 1908 spor kulüp başkanı Zeki Aksu ve takım hocaları Ersan Oral ile Mehmet Yorulmazlar ’a sahalarında iyi karşılamaları ve gösterdikleri yakınlığa teşekkür ederim” dedi.