Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berabere Kaldık

3. Lig 1. Gurupta mücadele eden ANAGOLD 24 Erzincan spor Guruptaki ikinci Maçında ilk kez kendi taraftarının desteği ile oynadığı Karbel Karaköprü Belediye spor ile golsüz berabere kaldı.

3. Lig 1. Gurupta

Ligin ilk haftasında deplasmanda Serik Belediye spora 3-1 mağlup olan ANAGOLD 24 Erzincan spor ilk kez taraftarının karşısına çıktığı Karbel Karaköprü Belediye spor karşısında pozisyon bulduğu mücadelede gol bulamayınca 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı.

Mücadeleye iyi başlayan ANGOLD 24 Erzincan spor özellikle kanatları iyi kullanarak gol bulmaya çalışırken Karbel Karaköprü Belediye spor kaptığı toplarla gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda tek pozisyon bulan Karbel Karaköprü Belediye sporun şutu ANAGOL 24 Erzincan spor kalecisi Ersel tarafından çıkarıldı. Karbel Karaköprü Belediye sporun atağının peşinden ANAGOLD 24 Erzincan spor bir dakika sonra Ali Öztürk’ün kafa şutunu Karbel Karaköprü Belediye spor kalecisi Erşen aynı güzellikte kurtardı.

ANAGOLD 24 Erzincan sporun daha baskılı oynadığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya her iki takımda aynı kadro ile çıkarken ANAGOLD 24 Erzincan spor oynadığı oyun ile galibiyeti isteyen taraf görüntüsü verdi. Karbel Karaköprü Belediye spor ise iyi yaptığı savunma ve kaleci Erşen’in iyi oyunu ile ANAGOLD 24 Erzincan spora gol izni vermedi.

Mücadelenin sonlarına doğru baskısını artıran ANAGOLD 24 Erzincan spor gol bulamayınca ilk kez taraftarının karşısına çıktığı mücadeleden golsüz berabere kalarak ilk puanını aldı. ANAGOLD 24 Erzincan spor hafta içi Perşembe günü Ziraat Türkiye kupasında MUŞ Menderes sporu konuk edecek ve ardından ligin 3. Hafta mücadelesi için hafta sonu Pazar günü Silivri Spor ile karşılaşacak.