Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arnavutköy Spor İstanbul Gençler gücü Spor Maçında Dostluk Kazandı

Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olan ve desteklerini sürdüren En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı, Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Amatör spor kulüplerinin her

2 Amatör Kümede mücadele eden Arnavutköy spor ve İstanbul Gençler gücü spor arasında Arnavutköy Taşoluk Stadında oynanan hazırlık maçında gol sesi çıkmazken kazanan dostluk oldu.

Arnavutköy spor İstanbul Gençler gücü Spor kulüpleri Arnavutköy Taşoluk Stadında Karşı Karşıya Geldi

Arnavutköy Taşoluk Stadında karşı karşıya gelen Arnavutköy spor İstanbul Gençler gücü spor arasında oynanan maçta her iki takım oyuncuları sahada güzel mücadele örneği verdiler. Centilmence geçen maçta skordan çok sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu gösterdiler. Her iki takım oyuncuları 90 dakika sahada güzel mücadele örneği gösterdiler. Maçı takip eden seyircilere seyir zevki yüksek güzel bir maç izlettiler. Maçtan sonra birbirlerini tebrik ederek soyunma odasına gittiler.

Arnavutköy Taşoluk Stadında oynanan Arnavutköy spor İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü mücadelesi sonrasında açıklama yapan İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü genç başkanı Özgür Subaşı Arnavutköy spor kulübü Camiasına ve kulüp yöneticilerine,  hocalarına ve sahada mücadele eden tüm sporculara teşekkür ederek, “Bizleri sahalarında çok iyi ağırladılar. 2019-2020 futbol sezonunda 2 Amatör Kümede mücadele edecek Arnavutköy spora başarılar dilerim” dedi.