Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anagold 24 Erzincanspor Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

11 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda göreve gelen Anagold 24 Erzincan spor yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Üzeyir Çalı başkanlığında toplanan yönetim kurulu tanışma ve takım ile ilgili yapılacaklar hakkında görüşme yaptı.

11 Temmuz 2019 tarihinde

Anagold 24 Erzincan spor Vedat Çimen tesislerinde Kulüp başkanı Üzeyir Çalı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Anagold 24 Erzincan spor kulüp başkanı Üzeyir çalı, “Eskiyi konuşmayacağız, geleceğimizi hep birlikte konuşacağız. Geriye asla bakmayacak ileriye bakarak takım için yapılacak olanın en iyisini yapacağız dedi. Başkan Çalı katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, önümüzde ki ilk toplantıda inşallah ortak fikir ile ilk olarak hocamızı belirleyeceğiz. Hemen akabinde oluşturacağımız kurullarla transfer ve kamp ile ilgili çalışmalarımızı başlatacağız. 2019 2020 Futbol sezonumuz inşallah hem bizlere hem de ülkemize hayırlar getirir dedi.