Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANAGOLD 24 Erzincan spordan Barış Pınarı Harekâtına Destek

Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekâtına bir destek de Erzincan’da ANAGOLD 24 Erzincan spor futbolcuları ve yönetimden geldi.

Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu ile başlattığı Barış Pınarı Harekâtına bir destek de ANAGOLD 24 Erzincan spor futbolcuları ve yönetimden geldi.

Fırat’ın doğusunda sürdürülen Barış Pınarı Harekâtının Türkiye’nin geleceğine ipotek koymak isteyenlerin oyununu bozduğunu ifade eden ve harekatı sonuna kadar desteklediklerini söyleyen ANAGOLD 24 Erzincan spor kulüp başkanı Üzeyir Çalı yaptığı açıklamasında; “, Tarihin çeşitli zamanlarında, ülkemizin geleceği ile ilgili sahneye konulan çirkin ve hain tüm oyunlar, Büyük Türk Devleti ve Necip Türk Milleti tarafından bertaraf edilmiştir. Hali hazırda tekrar sahnelenmek istenen bu alçakça oyunda Türk Devleti’nin azim ve kararlığı ile bertaraf edilecektir.

Gün birlik günüdür, zaman dayanışma zamanıdır diyen Kulüp başkanı Çalı, “Gün; tüm siyasi ya da iktisadi çıkarlardan arınma, devletimizin, Mehmetçiğimizin ve şanlı ordumuzun yanında yer alma günüdür. Gün; tam da bütün hücrelerimiz ile vatandaş olma günüdür. Bizim inancımızda vatan sevgisi imandandır ve bütün dünya bilsin ki biz vatanımızı seviyoruz. Yine bütün dünya bilsin ki; biz vatanımızın bağımsızlığı uğruna, bir ölür bin diriliriz, aç kalırız, susuz kalırız ama asla vatansız, bayraksız ve ezansız kalmayız. Allah Kahraman Ordumuzu muzaffer edecektir” dedi