Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Kemer Erzincanlı Sporcuya

Elazığ’ın Baskil ilçesinde Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen uluslararası MUAYTHAİ Altın Kemer turnuvasına katılan Erzincanlı Milli sporcu Emrullah Güneş birinci olarak Altın Kemerin sahibi oldu.

Elazığ’ın Baskil ilçesinde Şehit

Türkiye Muaythai federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Şehit Fethi Sekin MUAYTHAİ Altın Kemer turnuvası düzenlendi.

Elazığ hükümet konağı önünde düzenlenen ve 8 farklı ilden 16 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen uluslararası Şehit Fethi Sekin MUAYTHAİ Altın Kemer turnuvasında birinci olanlara Altın Kemer takılırken ikinci olan sporculara da kupa verildi.

Düzenlenen turnuva ile ilgili olarak bilgi veren MUAYTHAİ federasyonu gençler teknik kurul başkanı teknik direktör Selçuk Yener; “Federasyon olarak çok güzel bir turnuva düzenlediklerini belirterek; “burada amaç birincilik veya kupadan ziyade spor kardeşliğinin bizlere ne getirdiğidir. Turnuvaya ismini veren Şehidimiz bildiğiniz gibi İzmir Adliyesi önünde canı pahasına büyük bir faciayı önledi. Federasyon olarak bu yıl Elazığ Baskil’de altın kemer turnuvamızın ikincisini yaptık.

Erzincanlı sporcumuz Emrullah Güneş birinci olarak Altın Kemerin sahibi oldu. Erzincan ilimiz adına kazandığı bu başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah bu tür uluslararası turnuvalarda daha büyük başarılar kazanacağız. Sporcu kardeşlerimiz arasında dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcularımız bulunuyor. Bizler Erzincan adına başarı çıtamızı yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik spor il Müdürümüz Burak Mumcu’ya teşekkür ederim. Altın Kemer Kazanan sporcumu da bir kez daha tebrik ediyorum dedi.