Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan Ziraat Türkiye Kupasına Erken Veda 1-3

Kupa beyi 24Erzincan spor genç kadro ile çıktığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği 3. Lig ekiplerinden 52 Ordu spor FK’ ye her iki yarıda yediği gollerle 3-1 mağlup Olarak kupaya erken veda etti.

Kupa beyi 24Erzincan spor

Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan ve Necati Selçuk Şahin’in yönettiği mücadeleyi 3-1 kaybeden 24Erzincanspor Türkiye Ziraat kupasına 3. Turda veda etti.

3. Lig ekiplerinden 52Orduspor’un başlama vuruşu ile başlayan mücadeleye yedek kadro ağırlıklı çıkan 24Erzincanspor orta saha ağırlıklı oynanan mücadelede pozisyon bulmakta zorlanırken 52Orduspor kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Pozisyonsuz oynanan ilk devrenin son dakikasında konuk takım 52Orduspor Kağan Kılıçaslan ile bulduğu gol ile devreye 1-0 önde girdi.

İkinci devreye beraberlik kovalayan ve oyuncu değişiklikleri ile başlayan 24Erzincanspor konuk takım üzerinde kurduğu baskı ile gol aradı. Bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen 24Etzincanspor konuk takımın 77. Dakikada geliştirdiği atakta ilk golü atan Kaan Kılıçaslan takımının ve kendisinin 2. Golünü atarak Deplasmanda takımını 2-0 öne taşıyan golü attı.

Gol sonrası sertleşen oyunda rakip takım 52Orduspor’un golcüsü Kaan Kılıçaslan bu kez 84. Dakikada tekrar sahne alarak takımını 3-0 öne taşıdı. Verilen 6. Dakikalık uzatmada 24Erzincanspordan ikinci yarı oyuna giren Muhammed Demirci takımının tek golünü atarak durumu 3-1 yaptı.

Mücadeleden 3-1 galip ayrılan 52Orduspor 4. Tura yükselen taraf olurken 24Ezincanspor uzun bir aradan sonra ilk kez ilk turda elenen taraf oldu.