Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan Namağlup Lidere Çelme 1-0

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 5. Hafta mücadelesinde gurup lideri Pendik Sporu konuk eden 24Erzincanspor ikinci yarıda ki güzel oyunu ile mücadeleyi 1-0 kazanarak guruptaki il galibiyetini aldı.

TFF 2. Lig Beyaz

2021-2022 sezonunda oynadığı 3 maç sonunda topladığı 1 puan ile gurupta son sırada bulunan 24Erzincanspor kendi sahasında konuk ettiği Namağlup lider Pendik sporu 1-0 yenerek 4 puan ve -2 averajla 14. Sıraya yerleşti.

Erzincan Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan ve orta hakem Demokrat Özgür Güneş’in yönettiği mücadeleye konuk takım Pendik spor başladı. İlk 45 dakikada her iki takım da pozisyon bulmakta zorlanınca devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkici yarıya ev sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan ve 3 puan isteyen ev sahibi takım 24Erzincanspor kanatlardan özellikle Uğurcan’ın getirdiği toplarla tehlike yaratırken konuk takım Pendik spor pozisyon bulmakta zorlandı. 78. Dakikada Ozan Papaker’in yerine oyuna giren Oktay Balcı 80. Dakikada kalecinin üzerinden harika bir aşırtma vuruş ile takımı 24Erzincansporu 1-0 öne taşıdı. Beraberlik için baskı kuran konuk takım oyunu sertleştirince sahada küçük tartışmalar yaşandı. İyi defans yapan ve kaleci Murat Can Yıldız’ın iyi oyunu rakip takıma gol fırsatı vermezken ev sahibi takım Kontra ataklarla 2. Gol için bulduğu pozisyonlardan sonuç alamayınca mücadele ev sahibi takımın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

24Erzincan spor aldığı galibiyet ile ilk kez 3 puanla tanışırken konuk takım ilk mağlubiyetini aldı.

24Erzincanspor oynanan 5. Hafta sonunda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonrası topladığı 4 puan ile 14. Sıraya yerleşti. 24Erzincanspor 6. Hafta mücadelesinde hafta için Çarşamba günü gurupta 3 puan ile 17. Sırada bulunan Uşak spora konuk olacak.