Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan Lidere Çelme 2-1

TFF 2. Lig Beyaz gurup 6. Hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği lider Menemen sporu her iki yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanan 24Erzincanspor maç eksiği ile topladığı 13 puan sonrası 2. Sıraya yerleşti.

TFF 2. Lig Beyaz

TFF 2. Lig Beyaz grupta Menemen Futbol Kulübünü kendi evinde ağırlayan 24Erzincanspor, maçı 2-1 kazanarak ligdeki puanını 13’e yükseltti.

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan Gaziantep bölgesinden Abdullah Volkan Aydın, Ferhat Çalar ve Fatih Karatağ’ın yönettiği TFF 2. Lig Beyaz gurup 6. Hafta mücadelesinde lider Menemen sporu 2-1 mağlup eden 24Erzincanspor maç eksiği ile 2. Sıraya yerleşti.

Stadyumu dolduran taraftarların yoğun destekleri ile maça hızlı başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor ilk 20 dakikada rakip sahada pozisyon bulurken konuk takım etkili bir atak geliştiremedi. 20. Dakikadan sonra dengeyi kuran konuk takım orta alandan yaptığı baskılarla kontra atak futbolu tercih ederken 24Erzincanspor 42. Dakikada Samed Karakoç’un şık golü ile 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca devre 1-0 ev sahibi takım 24Erzincansporun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci devreye de oldukça istekli başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor 51. Dakikada golcüsü Batuhan Altıntaş ile durumu 2-0 yaptı. 2-0 dan sonra gol bulmak için atak geliştiren konuk takım Menemen spor pozisyon bulmakta zorlanırken kendi sahasından hızlı çıkan 24Erzincanspor korna ataklarda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin sonuna ilave edilen 6 dakikanın son saniyelerinde konuk takım oyuncusu Ali Özgün attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Mücadele 24Erzincansporun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Oynadığı 5 maç sonunda 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile topladığı 13 puanla maç eksiği ile 2. Sırada yer aldı. 24Erzincanspor 7. Hafta mücadelesinde hafta sonu Isparta 32 spora konuk olacak.