Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan Kötü Başlangıç 1-0

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 2. Hafta mücadelesinde ilk haftayı bay geçen 24Erzincan spor konuk olduğu ev sahibi takım Tarsus İdman Yurdu spor kulübü mücadelesinden 1-0 mağlup ayrılacak lige kötü bir başlangıç yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz

Tarsus şehir stadyumunda oynanan mücadeleye baskılı başlayan ev sahibi takım Tarsus İdyam Yurdu spor kulübü maçın 12. dakikasında Sinan Kurumuş ile bulduğu gol ile mücadelede 1-0 öne geçti. Gol sonrası atak oynayan ve 2. golü arayan taraf ev sahibi takım  Tarsus İdyam Yurdu spor kulübü olurken konuk 24Erzincan spor kanatlardan kontra ataklarla beraberlik aradı.
İlk devrede karşılıklı geliştirlen ataklardan gol sesi çıkmayında devre ev sahibi takım Tarsus İdman Yurdu spor kulübünün 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.
İkinci devreye daha iyi başlayan 24Erzincanspor vasat geliştirdiği ataklarda başarılı olamazken ev sahibi takımın 2. gol arayışları da sonuç vermeyinde mücadele ilk yarıda atılan gol ile ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İlk haftayı bay geçen 24Erzincanspor guruptaki ilk maçında Tarsus İdman Yurdu spor kulübü  maçından 1-0 mağlup ayrılarak gurupta 2. hafta sonunda sıfır puan ve -1 averajla 15. sırada yer aldı. 24Erzincanspor ligin 3. haftasında kendi sahasında hafta sonu Pazar günü iki maçta 2 puanı bulunan İsparta 32 takımını konuk edecek.