Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan İdlib Gazisine Ziyaret

24Erzincanspor Suriye'nin İdlib kentinde 27 Şubat'ta Esed rejimince gerçekleştirilen hava saldırısında bacağına ve koluna isabet eden şarapnel parçasıyla yaralanan Komando Piyade Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü'nü baba evinde ziyaret etti.

24Erzincanspor Suriye'nin İdlib kentinde

Komando Piyade Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü’nü baba evine gerçekleştirilen ziyarette Anagold 24Erzincanspor kulüp başkanı Üzeyir Çalı, Yöneticilerden  Metin Uğurtürk, Bahri Şener Yılmaz, Sportif Direktör Ümit Öztekin, Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, Yardımcı Antrenör Nihat Umut ile Futbolculardan Ayhan Gürbüz, Erdi Kasapoğlu, Enes Subaşı, Kerem Aktürkoğlu ve Uğurcan Bekçi katıldı.

Ziyarette İdlib gazisi Komando Piyade Uzman Çavuş Yusuf Taha’nın isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Başkan Çalı burada yaptığı konuşmasında; “Vatanımız uğruna can veren Şehitlerimize ve bu uğurda gazilerimize minnet borcu olduğumuzu, onlar sayesinde bizlerin buralarda rahat yaşadığını belirterek, Gazimize Kulübümüz adına geçmiş olsun dileklerini iletti ve inşallah takımımızın şampiyonluk maçında kendisini aramızda görmek istediğini belirtti. 24Erzincanspor olarak diyoruz ki; Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. “Ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyen gazilerimiz vatan size minnettardır” dedi.

Sporu sevdiğini iyi bir 24Erzincanspor taraftarı olduğunu söyleyen İdlib gazisi Komando Piyade Uzman Çavuş Yusuf Taha ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz asker doğduk inşallah en kısa sürede iyileşerek görevimin başına Vatan savunmasına geri döneceğim. Forma için teşekkür ederim. Hayatımın önemli Hediyelerinden biri olarak saklayacağım” diyerek 24Erzincanspor Kulüp başkanı Üzeyir Çalı ve tüm ziyaretçilere teşekkür etti.